Saturday, February 16, 2013

Žrebovanie Giveaway

Tak dnes nastal ten deň, kedy som sľúbila vyžrebovanie výherkyne mojej giveaway o krásnu hodvábnu šatku. Chcela by som Vám poďakovať za priazeň, ktorú mi venujete. Za vaše milé komentáre  k mojim príspevkom a váš čas, ktorý si na to nájdete aby ste ma potešili týmito pochvalnými slovami. Som rada tu medzi Vami a aj preto som chcela touto giveaway potešiť aspoň jednu z Vás. Dnes poobede nastal ten čas a ja som spomedzi Vás prihlásených blogeriek vyžrebovala nasledujúcu výherkyňu
Ak by ste mali aj vy ostatné záujem o nejakú krásnu šatku alebo šál podľa vašich predstáv a vo Vami obľúbenej farebnej kombinácii a veľkosti, kľudne mi píšte tu alebo aj na môj mail nellie7@azet.sk poprípade si pozrite nejaké inšpirácie na sashe.sk, kde mám vytvorený obchodík, na bočnom paneli je link.


 

 
Výherkyni blahoželám :)
Ostatným ďakujem za účasť
Pekný víkend
Nellie

5 comments:

  1. Tak nejdřív jsem musela tajně zamáčknout slzu lítosti, že to nejsem já, na koho padl los, protože Tvůj šátek se mi opravdu moooc líbí :o) teď ale musím moooc pogratulovat Helence k výhře!!! Děkujeme moc za krásnou giveaway a budeme se zase někdy těšit na další! Pá, L.

    ReplyDelete
  2. Helence moc gratuluji k výhře ...
    A tobě přeji krásný zbytek víkendu ... Věra

    ReplyDelete
  3. Helenke blahoželám a teším sa na ďalšie Tvoje výtvory. Andrea

    ReplyDelete
  4. Jééé, Nellie! Hurá! Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji! Tak nádherná výhra! Mám obrovskou radost!
    Tebe moc zdravím a holkám děkuji, jsou zlaté a přející!
    Helena

    ReplyDelete
  5. Tradadááá Helence moc gratuluju--opravdu krásná výhra. Martina :o)Nelli krásný večer :o)

    ReplyDelete