Tuesday, March 5, 2013

Ďalší obrus a ešte zopár iného

V prvom rade Vám chcem všetkým zlatým blogerkám poďakovať za Vaše milé a pochvalné slová, ktoré ste mi napísali v predošlom príspevku,  je to veľmi krásne takto si to od Vás prečítať a vedieť, že sa niekomu moja tvorba páči.
Trošku to tu zanedbávam ale tak nechce sa mi každý deň pridávať a fotiť, tak som sa rozhodla, že to zoberiem celotýždňovo a naraz to sem hodím a pochválim sa čo sa mi podarilo vytvoriť. Po prvom pokuse šitého obrusu som sa pustila do háčkovania ďalšieho lemu a to s motívom kávy, pretože sa mi tento motív neskutočne páčil. Myslím, že ďalší pokus šitia je už zase o čosi lepší takže dúfam, že mi to pôjde neskôr ako po masle :) Chystám sa u nás na veľkonočné trhy a tak som vyrobila opäť ďalšiu bižutériu a namaľovala som ďalšiu šatku tentokrát s motívom prichádzajúcej jari. Na trhy by som chcela prichystať ešte zopár obrusov a to s motívom veľkej noci alebo jari, už som nejaké návodiky našla s vtáčikmi alebo zajačikmi technikou filetovej krajky. Teraz mám akurát rozháčkovanú záložku do knihy s motýlikmi. Ale o tom až neskôr.
Chcem Vám tiež oznámiť že Katka pre nás usporiadala giveaway o nádherné ceny tak ak máte záujem môžete sa zapojiť tu


ak by ste mali záujem tak kľudne napíšte alebo sa pozrite tu


ak by ste mali záujem tak kľudne napíšte alebo sa pozrite tu


ak by ste mali záujem tak kľudne napíšte alebo sa pozrite tu


Nellie

12 comments:

  1. Nellie opět krása,šperky jsou úžasná!!!

    ReplyDelete
  2. Nellie krásne výrobky, určite sa budú páčiť, takže ich musíš vyrobiť dostatok. Andrea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andrejka dakujem a dufam fakt, ze sa budu pacit, ved to je najkrajsie na tvoreni, ked sa niekomu nase dielka aj pacia a chcu si ich niektori aj kupit :)

      Delete
  3. Nelli tedy ty vůbec nezahálíš nevím co mám chválit dřív. :o) Měj se krásně.Martina

    ReplyDelete
  4. No pááni, ty máš ale šikovné ručičky!
    Ajka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajka ale kdeze iba sa ucim ale dakujem velmi pekne.

      Delete
  5. No jéje, to je zase krásy!!! Moc se Ti to všechno povedlo, já to Tvoje malování prostě zbožňuju, škoda, že by mě poštovné ze Slovenska vyšlo asi stejně tolik, jako ten šátek :O( tak budu aspoň z dálky obdivovat :o) papa, L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lenka dakujem a s tym salom to sa da stale nejako vyriesit :) Ved poznas ak ludia chcu a vedia sa dohodnut vsetko sa da.

      Delete
  6. Nellie, jsi všestranná a velmi šikovná! Jde ti snad všechno. A jsi rychlá, jestli tohle je práce za týden, tak smekám!
    Pohodový den, pa Helena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helenka ale kdeze rychla, ved som skoro nic tak vela nespravila :) Niektore za tyzden mate podstatne viac ako ja, ale casom to bude mozno lepsie... Nellie

      Delete