Sunday, December 29, 2013

Spomienka na Vianoce a háčkovaný krtko

Ahojte, dlhšie som sa tu neozvala a to len vďaka nečakanému prechladnutiu, ktoré začalo minulý týždeň a trvá dodnes aj keď už to je lepšie. Na Vianoce sa aj u nás napiekli vianočné cukrovinky a tak mi nedá sa s nimi nepochváliť. Taktiež som si zakúpila vykrajovačky snehové vločky, ktoré som videla u Andrejky - reve de vivre na blogu a vyskúšala som z nich spraviť linecké koláčiky podľa Lenky včelky s celozrnnej múky, aj keď ako Lenka píše sú zdravšie ale na klasiku nemajú :) Stihla som ešte uháčkovať krtka podľa návodu z mimibazáru a namaľovať vankúšik ale ten ukážem až neskôr, ešte nie je dokončený. Prajem Vám príjemné prežitie zvyšných sviatkov a ak sa do nového roka už neozvem tak aj šťastný nový rok :)









Nellie

5 comments:

  1. Dúfam, že už budeš v poriadku, mňa prechladnutie tiež neobišlo. Vločky majú aj u nás veľký úspech a krtko, tak ten je presne ako z večerníčkovej rozprávky. Prajem Ti Nellie veľa zdravia do nového roku a množstvo tvorivých nápadov. Andrea

    ReplyDelete
  2. Nelka, kolaciky su nadherne a krtko perfektny.... Aj tebe vela stasita do buduceho roku...

    ReplyDelete
  3. Ahoj Nelka, krtko je nádherný. Skoré uzdravenie a všetko dobré Ti prajem do nasledujúceho roku. Gabi

    ReplyDelete
  4. Nellie, chválím všechno, co vidím, jsi moc šikovná, ale pryč jsem z jednoho cukroví, co dělala kdysi moje kamarádka - ty oplatky jsou s karamelem a ořechy, že - mňam!
    Pa, Helena

    ReplyDelete
  5. Pěkné vánoční střípky:-)
    Ajka

    ReplyDelete