Tuesday, September 25, 2012

Háčkovaná dáma (tanečnica)

Pekný podvečer, v nedeľu som sa pustila do háčkovania postavy tanečnice. Postup som našla náhodou pri hľadaní návodu na anjelikov a tak som si ho uložila pre chvíľku kedy nazbieram odvahu. Odvaha došla v nedeľu poobede. Do večera som spravila polovicu a na druhý deň som pokračovala a to od rána až do večera. Keď som mala prácu ukončenú, konce skryté tak som ju naškrobila a vystrela na kartón a tiež aj ponaťahovala a pozapichovala špendlíkmi. Nech sa páči - môj výsledok je nižšie v priložených fotografiách. Tento výtvor už má aj svoju majiteľku - moju sestru, hneď ako to zbadala už tomu dala miesto u seba doma a najbližšie jej to pošlem alebo odnesiem osobne aby si to mohla zarámovať a vystaviť :)




Nellie

10 comments:

  1. Tak to musela byť riadna fuška. Zarámovaná bude určite skvostná. Andrea

    ReplyDelete
  2. Velmi krasna dama!!!Bude to velmi pekne zaramovane,sestra bude mat radost.pa andrea

    ReplyDelete
  3. Nellie, já žasnu - háčkovaná dáma je parádní a vůbec se sestřičce nedivím, že hned našla místečko pro vystavení... Jsi šikulka, i Tvůj narozeninový dort byl nápaditý a určitě udělal velkou radost! Přeji krásné podzimní dny, Maru

    ReplyDelete
  4. Tak ta je nádherná :o) Martina

    ReplyDelete
  5. Nelli, takúto hačkovanú krásavicu som ešte nevydela. Je to umelecké dielo a si veľmi šikovná.
    Jana

    ReplyDelete
  6. Pekný deň,ja som tá pani z HANDMADE trhu na Miery s náušnicami:)máte neskutočne krásne vecičky,ktoré by ste kľudne mohli ponúkať širokej verejnosti:)Prajem veľa šťastia a možno sa opäť stretneme koncom novembra na ďalšej HANDMADE burze na Miery,ale už ako predávajúca:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pekny den aj Vam tak ked stihnem cosi pohackovat tak by som celkom rada aj sla :)

      Delete
  7. pááni, to je úžasné dílko!
    Ajka

    ReplyDelete
  8. pekný deŇ Vám prajem.Volám sa Mária.Mohli by ste my poslať návod na háčkovanu dámu?veími sa my páči a nikde neviem nájsť návod.vopred ďakujem.

    ReplyDelete