Monday, November 5, 2012

Háčkovanie a papierové záložky do knihy

Pekný aj keď u nás upršaný večer prajem moje milé. Cez víkend som sa opäť pustila trošku do háčkovania, opäť ako ináč som našla návodik v starej Dorke na hačkovanú dečku v tvare hviezdy.  Priateľovi som dala za úlohu v počítači vytvoriť maketu na papierovú záložku, keď ju mal hotovú tak som mu dala nejaké obrázky a tie sa vytlačili na papier. Myslím, že sa celkom vydarilo aj háčkovanie aj tie záložky a bude to určite vhodný darček na Vianoce pre mojich známych a rodinu pretože radi čítajú. S prianím pekných dní








Nellie

14 comments:

  1. Ahoj, Nellie! Moc krásně jsi zase háčkovala, já už taky pomalu vánočně, ale zatím jen zlehka :o) ty záložky jsou bezva nápad, to musíme vyzkoušet! Díky a pá, L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Lenka :) No trošku háčkujem a trošku papierové a iné veci skúšam, človeku sa iba háčkovanie omrzi :) Záložky som videla na nete niekde a sa mi strašne zapáčili, stáli dosť tak som si povedala, či to nepôjde vyrobiť aj doma a vyšlo to vďaka priateľovi, ktorý sa s tým chvíľku v PC pohral :) Pa, Nellie

      Delete
  2. Milá Nellie, moc krásné háčkování! Dečka se moc povedla. Záložky jsou parádní, už jsem někde viděla, tak moc děkuji za připomenutí, třeba taky nějakou stvořím!
    Hezký večer, moc zdravím Helena

    ReplyDelete
  3. Mě uchvátila srdíčka-ale vše je krásné!!!

    ReplyDelete
  4. Nellie, tie záložky sú super. Andrea

    ReplyDelete
  5. pěkné háčkování.....
    Ajka

    ReplyDelete
  6. Ahoj Nellie, srdíčka jsou moc pěkná - v obou provedeních, háčkovaná i ta papírová - ten nápad se záložkou se mi moc líbí.
    Hezký den ... Věra
    P.S. Posílala jsem mejlík, tak snad dorazil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Vierka, dakujem za komentarik :) a dalsi mejlik mi nedosiel zatial :( Nellie

      Delete
  7. Nelli moc krásná dílka jsi vytvořila :o) Martina

    ReplyDelete