Suroviny: 1 moravanka, 5 vajec, 30 dkg liptovskej salámy, 3 balíčky želatiny, 1 majonéza, 1 lyžica vegety
Postup: Šťavu z moravanky vlejeme do odmerky a doplníme vodou tak aby bolo 2 dl tekutiny, tú následne dáme do hrnca a vysypeme 1 lyžicu vegety a 3 balíčky želatiny, za stáleho miešania to necháme zovrieť a hneď vypneme. Zeleninu z moravanky okrem mrkvy a hrášku, nakrájame na menšie kocky. Vajcia uvaríme na tvrdo a pokrájame, taktiež aj salámu nakrájame na kocky. Salámu, zeleninu z moravanky, vajcia a majonézu vysypeme do hrnca s tekutinou a všetko to spolu zmiešame. Do srnčieho chbta dáme alobal a vylejeme zmes. Necháme to stuhnúť v chladničke. Dobrú chuť :)
Nelli, děkuju za další receptík do soutěže. :-)
ReplyDeleteTohle dělám, je to opravdu moc dobré!
ReplyDeleteLenka nie je za čo :) a Ali to je fakt moc dobré, tiež mi to chutí a nie je to zložité na prípravu :)
ReplyDelete