Sunday, March 4, 2012

Želatina v srnčom chrbte

Dobrý večer Vám prajem, dneska po čase som si našla chvíľku a pridávam ďalší recept do súťaže u Lenky na blogu  http://lenkavcelka.blogspot.com/2012/02/soutez-vraz-do-toho-kopu-lasky.html Vraž do toho kopu lásky. Názov receptu je Želatina v srnčom chrbte



Suroviny: 1 moravanka, 5 vajec, 30 dkg liptovskej salámy, 3 balíčky želatiny, 1 majonéza, 1 lyžica vegety
Postup: Šťavu z moravanky vlejeme do odmerky a doplníme vodou tak aby bolo 2 dl tekutiny, tú následne dáme do hrnca a vysypeme 1 lyžicu vegety a 3 balíčky želatiny, za stáleho miešania to necháme zovrieť a hneď vypneme. Zeleninu z moravanky okrem mrkvy a hrášku, nakrájame na menšie kocky. Vajcia uvaríme na tvrdo a pokrájame, taktiež aj salámu nakrájame na kocky. Salámu, zeleninu z moravanky, vajcia a majonézu vysypeme do hrnca s tekutinou a všetko to spolu zmiešame. Do srnčieho chbta dáme alobal a vylejeme zmes. Necháme to stuhnúť v chladničke. Dobrú chuť :)

3 comments:

  1. Nelli, děkuju za další receptík do soutěže. :-)

    ReplyDelete
  2. Tohle dělám, je to opravdu moc dobré!

    ReplyDelete
  3. Lenka nie je za čo :) a Ali to je fakt moc dobré, tiež mi to chutí a nie je to zložité na prípravu :)

    ReplyDelete